vineri, 6 februarie 2009

Clubul Parlamentarilor

Singurele stiri pe care le mai poti urmari la televiziunile din Romania sunt cele ale posturilor dedicate numai stirilor. In nici un caz nu poti afla ceva interesant de la stirile PRO TV, Antena 1, Prima si altele.
Azi cu noaptea in cap, la ora 7, stirile PRO TV prezentau numai accidente, crime, sinucideri si alte drame sociale. Nu ma intereseaza, stiristii lu' peste, cine mai moare pe strazile din romania ca e prea bou sa respecte niste reguli de circulatie. Nu ma intereseaza daca si de ce s-a sinucis nu stiu care vames. E problema lui... era. Nu vreau sa vad cum vecinu de 16 ani de la Cucurigu si-a violat mai tanara vecina de 15 ani - 15 ani de cand a facut 80 si asteapta sa iasa din casa cu picioarele inainte.
Asemenea chestii nu ma impresioneaza, nu ma excita si cu siguranta nu imi fac dimineata mai frumoasa. Idiotilor!
Revenind la parlamentarii nostri dragi. Aseara ascultam stirile postului Antena 3 si ziceau ce mai vor parlamentarii sa faca. Vor si ei, sa-si faca Clubul Parlamentarilor undeva mai sus. Vor si ei sa se relaxeze in timpul zilei dupa atata munca in Parlament. Ce credeti ca e greu sa stai 8 ore in parlamen si sa nu faci absolut nimic? Eu nu as putea sa fac asta nici o saptamana dar 4 ani cat au ei mandat, 5 zile pe saptamana.
Deci vor club unde sa mearga sa socializeze, sa joace un biliard, sah, table etc.
Cum oare, cand oricum toata lumea stie ca nu faceti nimic in Parlament, voi alesii nostri votati sa va faceti club pe banii mei, ai nostri, ai poporului? Da ce voi trebuia sa votati? Ne-ati cerut voie sa va faceti club unde sa va relaxati in timpul serviciului in timp ce noi muncim din greu pentru a plati impozite la stat, ca sa intretina clubul vostru?. Vi se pare voua ca noi oamenii de rand avem la birou cluburi, spa-uri pentru a ne relaxa dupa atata munca? Veniti la inceputul mandatului va puneti curul ala in scaun si dormiti 4 ani si mai aveti pretentia sa va relaxati pe banii nostri.
Se vede cat de mult munciti si cat de capabili sunteti dupa cat va ia sa stabiliti bugetul pe 2009, sa aduceti fonduri europene in tara, sa cheltuiti niste bani nerambursabili pentru care trebuia insa sa faceti niste dosare.
Nu va duce capul la asa ceva, dar la relaxare, ce-i drept, nu-ti trebuie multi neuroni si nici bun simt.

4 comentarii:

  1. mda...

    Din ciclul "Vai, ce-am obosit!!!":

    "Ia spune-mi, chiar nu obosesti sa nu faci nimic?
    -Ba da.
    -Si atunci ce faci?
    -Ce face orice om obosit.Ma odihnesc!"...(Bine ca ai nostri se odihnesc si nu au pretentii sa se relaxeze,oameni buni, ca ati vedea dumneavoastra atunci concedii prin Dubai sau alte astea, ce-am mai plati).

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite de ce am renuntat si noi la TV. La inceput doar la ProTV pentru ca erau prea sadici... si treptat, treptat si la restu'. Il mai deschidem doar in cadru festiv, cand stim ca e ceva care ne place. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai da, stia el nea Ceasca de ce ne dadea doar 2 ore pe zi; ne pregatea...banuia el ca asa, usor, usor...ne vom lipsi de el.
    Atunci l-am blamat, iar acum refuzam noi sa ne mai uitam, ca nu avem ce vedea.
    Macar in alea 2 ore nu vedeam asa ceva....mai :-((( ...Tara lu` Papura Voda!

    RăspundețiȘtergere
  4. mai eu unu nu pot renunta la tv... nu ma mai uita cum ma uitam odata dar nu il pot inchide o saptamana. dar ideea este de ce anume se promoveaza la tv. foarte mic nivelul cultural al televiziunilor din romania

    RăspundețiȘtergere