joi, 23 aprilie 2009

Conditii la locul de munca

Sunt zile cand nu ai chef de munca. Nu ai chef pentru ca stii ca te trezesti de dimineata, strabati orasul prin traficul asta de toata frumusetea si ajungi la birou unde in functie de spatiu stai ingesuit alaturi de alte cateva zeci de sardine. Unii au chiar o mini garsoniera la munca, 4 panouri si un calculator. Asta-i deprimant. Un astfel de loc de munca este potrivit unui emo unu cu nervii deja varza nu unui om sanatos care sa o ia razna.
Dar sunt si acele zile cand te trezesti si ai pofta de munca, nu stiu de ce ai, dar ai pofta sa muncesti, sa faci ceva in ziua aia.
Asa a fost azi in cazul meu si desi am dormit de la 3:30 la 7 am inceput ziua cu chef de munca. Am venit la munca am pornit calculatorul caruia ii scartaie un cooler cand se invarte, si merge cum are el chef, m-am asezat in scaun care are un maner varza si unu lipsa, am uitat sa sterg praful de se depune, la fiecare 15 minute, din cauza santierul de vis-a-vis, aud muncitorii care se striga precum strigi oile pe camp. Profitul pe primul trimestru al Yahoo a scazut cu 78% si o sa zboare 700 de angajati. Naspa. Caut si de Google si gasesc ca astia au crescut in plin criza cu 8,4% in primul trimiestru.
Pana aici totul ok, in continuare aceeasi pofta de munca, pana imi aduc aminte de cum lucreaza angajatii google, in ce conditii. Am cautat pe youtube si am gasit un filmulet. Atat! Mi-a disparut toata pofta cand am vazut in ce conditii lucreaza unii. E drept ca sunt google si fac miliarde de euro pe an profit, dar tot nu poti sa iti tii invidia sub control.
Iata in continuare si filmuletul, dupa care va urez mult spor la munca, daca o sa mai aveti!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu