luni, 8 decembrie 2008

Prost sa fii, Mall sa ai!

A trecut si weekendul, cam repede iar acum am inceput o noua saptamana de munca.
Mi-am adus aminte despre unul dintre mall-urile noastre caci in weekend m-am plimbat prin Baneasa, Plaza si Vitan. Baneasa este de departe cel mai tare, ai parcare destula. Daca nu gasesti in fata mall-ului poti parca putin mai departe spre carrefour, brico. In Plaza la fel, gasesti loc de parcare, e drept, parcarea nu se compara cu ce-i la Baneasa, dar pana la urma tot gasesti unde sa parchezi. Am mers si in Vitan. Era sa gresesc intrarea si sa intru intr-o benzinarie. Intr-un final am reusit sa gasesc drumul cel bun. Am ajuns la bariera pe care au montat-o baietii destepti de la mall de ceva vreme. Intrarea a fost ok, am gasit si loc de parcare iar apoi am intrat in mall. Nu am inteles la inceput de ce acolo in hol era lumea gramada pe niste aparate. La iesire insa am aruncat o privire caci tot ingramadeala era acolo.
Am descoperit automatele pentru parcare... acolo plateai. 1 leu/30 de minute daca depaseai primele 3 ore care erau gratuite. Proasta organizare din start. Cum naiba sa mai stai si la coada sa platesti parcarea... pai va dati seama cand este sambata seara de exemplu, lume gramada la mall, vin sarbatorile multi intra si la fel de multi si ies din mall cu masinile. Cand o sa stea toti buluc la cele doua automate (din care am impresia ca unul nici nu mergea) sa plateasca.
Urat, prost gandit sistemul asta. Nu a trebuit sa platesc nimic caci eram inca in cele 3 ore. Am ajuns in parcare si am pornit spre iesire. Aici s-a terminat distractia. Toata lumea se ingramadea spre iesire, se iesea printr-un singur loc, cate o singura masina, dar coada era pe vreo 3 randuri iar toti incercau sa iasa prin gaurica aia mica. Constipata situatie domnule.
Am reusit intr-un final sa ies. Dar pana acolo am stat si m-am minunat care destept o fi gandit el barierele alea si noua parcare. Rusinica mai Bucuresti Mall, eu nu mai calc pe acolo daca si ca sa ies din parcare trebuie sa astept. Nu vreau sa imi petrec toata viata asteptand dupa diverse lucruri dupa care nu ar trebui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu