luni, 9 martie 2009

Service-ul auto Danluc

Mi-am scos in sfarsit masina din service. Abia asteptam sa vad cum mi-au freparat-o, caci m-au speriat multi ca o sa fie bataie de cap, o sa zica o saptamana si o sa ma tina 3.
Am dus masina luni pentru revopsit bara spate, indreptat si vopsit haion. Le-am zis oamenilor ca oarecum ma grabesc cu masina caci peste o saptaman voiam sa merg sa fac RAR-ul pentru ca imi expirau numerele. Vineri de dimineata masina era terminata si mai asteptau doar acceptul societatii de asigurari, adica OTP. Le-am dat un telefon si celor de la OTP si le-am explicat situatia ca ma grabesc si in jumatate de ora am primit telefon de la service sa merg sa iau masina ca s-a aprobat dosarul.
Drept urmare m-am infiintat la service si am inceut sa examinez masina. Nu sunt eu expert in vopsitorie dar siguri porii de la chitul dat pe haion nu trebuiau sa se vada, iar la un colt era chiar sarita vopseaua putin. Colt mi l-a rezolvat-o un baiat de acolo intr-un stil mioritic. A luat pe deget niste vopsea argintie si mi-a pus pe colt ca sa se acopere si sa se usuce. Ce prosti sunt nemtii aia de la Volkswagen. Ei daca ar fi patit asta ar fi dat tot haionul la revopsit, si ar fi consumat aiurea vopseaua in loc sa o repare cu degetu precum romanasul nostru.
Haionul arata bine, dar daca te uiti atent se vede ca a fost revopsit. Asta este, doar nu voiam si eu vopsea ca din fabrica. Surpriza neplacuta a venit insa la interior unde am gasit masina foarte murdara, bord, tapiterie, covorase o folie de protectie lasata prin masina si praf cat cuprinde in scaune.
Cu alte cuvinte sunt multumit doar de rapiditatea celor de la Danluc Auto, insa calitatea muncii si atentia acordata masinii lasa de dorit.

33 de comentarii:

  1. cel mai prost service.bogdan

    RăspundețiȘtergere
  2. DAN LUC SERVICE ESTE CEL MAI BUN LOC DACA VREI SA-TI NENOROCESTI SI MAI RAU MASINA.SUNT NISTE NENOROCITI.NU VA BAGATI MASINA ACOLO PENTRU NIMIC IN LUME!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. niste nenorociti...altceva nu am de spus...zici ca au venit cu vitele in masina noastra...o mizerie ce nu am avzut...fff urat lucreaza...am zis ca nu e adevarat cand am vazut masina"reparata"...si pe deasupra lucreaza la negru..rusine sa va fie!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. un "service" execrabil
    daca vrei sa iei masina mai stricata decat ati duso nu aveti decat

    RăspundețiȘtergere
  5. suteti nesimtiti cum puteti vb asa ceva cand este cel mai bun service auto din buc eu am avut 3 masini si sunt foarte multumita de felu cum lucreaza daca tu ai dus masina cu jeg in ea tu cam ceai fi vrut sa-ti faca eu curatenie idiotilor vb aiurea este cel mai bun service eu cred k sunteti invidiosi pe danlucauto oameni bunu nu va luati dupa ei k ei isi fac masina praf si dupa aceea se duce la service si se milogesc sa i-o nrepare mai repede inca odata va spun este cel mai bun service auto .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca lucrezi la acel service s-au esti prieten cu Lucian s-au Dan (patronii serviceului). Ca un EPILOG: Mananci cacat cu ambele maini...mincinosule

      Ștergere
  6. buna ziua eu pot sa va asigur k este unul dintre cel mai bun service auto am avut masina la ei am avut de indreptat aripa dreapta fata si de vopsit daca o veti vede o sa spuneti k este noua deci se lucreaza super bn la serviceul danlucauto eu cred k sun dujmanii lui danlucauto care au comentat asa ceva si cum va permiteti voi sa faceti pe cineva nenorociti inaca odata va asigur k este un service foarte bun si se lucreaza curat nu cu mizerie cum spun idiotii asitia si sunt cu actele in regula nu lucreazxa la negru cum spun ei .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca cei care au scris impotriva lui Danluc, sunt dusmani, se pare ca tu esti...prietenul de nadejde al lui Danluc. Nu m-ar mira ca sa aflam ca esti chiar unul din patroni acelui service. Ca un fapt divers, service-ul iti ofera FACTURA, doar daca tu o ceri. Sunt foarte multi asa zisi meseriasi, care nu se apuca de treaba daca nu le bagi ceva in buzunare.Mai ales mecanici si tinichigii

      Ștergere
  7. ce sa zica si nea caisa ala
    o fi vreunul care nu are ce face sau e dusman pe cei de la danluc
    eu cunosc foarte bine acel service si pot sa va spun ca e chiar ca la fabrica dar fata de multe alte service-uri sau reprezentante auto e de vis

    RăspundețiȘtergere
  8. cel mai de cacat service auto incepand cu patronu de fapt el este un jeg -

    RăspundețiȘtergere
  9. Este dezastruos. Nu am trait o experienta mai neserioasa in viata mea! Radu de la service cred ca este cel care a inventat minciuna. Promisiuni peste promisiuni timp de 2 luni. Telefoane peste telefoane. Nu mergeti acolo, este groaznic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 2012 l-ai prins pe Radu la Danluc??? El vine de la un service(AlphaServiceSRL), pe care a reusit(din cauza furtului) sa il falimenteze. Acest Radu, sub zambetul fals pe care il afiseaza, se gandeste...doar ...cum sa faca, sa iti ia banii pentru...MAI NIMIC FACUT LA MASINA. Daca il numesti Hot, este prea putin ptr el. Este tinut in acel service, doar ptr relatiile pe care le are la COMPANIILE de ASIGURARI(alti hoti)Cunosc cazuri de masini, care au plecat facute praf din acel service. Daca aveti dusmani care au masini, ii puteti trimite cu incredere la acel service, condus de o TRIADA PUNGASA, formata din cei doi patroni(Dan si Lucian) + ...RADU(de la receptie)

      Ștergere
  10. EVITATI service DAN LUC... este cel mai prost service incepand cu patronu -un excroc si terminand cu angajatii - niste neaveniti... am dus masina la ei sa-mi schimbe o piesa la motor si am scos-o cu alt defect si mai mare care mi-a distrus motorul... "Mecanicii" aceia - niste copii fara experienta, habar n-au de unde sa se apuce de reparatie...si lucreaza la preturi foarte mari si fara facturi,garantie,etc ...NISTE EXCROCI... Nu va bagati masina acolo pentru nici un motiv.... AR TREBUI CA GARDA FINANCIARA SA SE AUTOSESIZEZE pt INCHIDEREA ACELUI "SERVICE" - pur si simplu nu merita sa lucreze pt clienti.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu am vopsit masina total acolo a reusit vopsitoria cit despre asteptari nimeni nu spune nimic de asigurari gen astra care sunt de cacat si se misca in reluare din cauza lor asteapta lumea,cit despre personal si patroni toata stima.

    RăspundețiȘtergere
  12. o bataie de joc acest service. nu-l recomand nici dusmanilor.
    Am reparat mazda 6 usi dreapta bara fata + spate.
    vopsitoria mizerabila , multi pori se vede vopseaua ca o coaja de portocala . clantele de la usi gazate, imbinarile cu chederele nu au fost protejate si sunt manjite de vopsea. trebuia sa-mi schimbe stopul spate si aparatoarea de noroi fatza. comanda a fost facuta in luna august. nici in ziua in care postez acest material nu m-a sunat nimeni cum ca ar fi ajuns piesele.
    In concluzie ... respect pt client zero , calitatea reparatiilor 3 sau 4 . promptitudine 0 , professionalism 2 sau 3 .

    RăspundețiȘtergere
  13. NU MERGETI LA ACEST SERVICE NENOROCIT!
    Service plin numai de tzigani spurcati si jegosi!
    Nu recomand acest service infect!
    Mecanici prosti si carpaci de doi bani care nu stiu nici macar sa monteze inapoi o bara, o capota noua si un proiector!
    Iar SCARBA de Domnul RADU este un ordinar si nenorocit de mincinos caruia ii sclipesc ochii in cap dupa bani, mai rau ca la curve!
    In viata mea nu am mai intalnit un asemenea nenorocit de mincinos fara pic de teama de Dumnezeu!
    Nu mergeti in acest service DANLUC AUTO sau ADGARAGE nici daca sunt ultimii mecanici de pe pamant!
    Mi-au facut masina mai praf decat daca ma apucam singur sa-mi indrept capota in fata blocului!
    Am mers la ei pe buzunar propriu cu o dauna la bara fata, capota si masca radiator crezând ca sunt mecanici adevarati dar sunt niste neaveniti care nu au habar de mecanica, tinichigerie sau vopsitorie si mai lucreaza si fara factura (LA NEGRU) si fara garantie pentru lucrare!
    Mi-au indreptat capota cu patentul, fratilor si la vopsit, pe capota si bara sunt pline de vopsea si lac scurse mai rau decat daca le vopseam eu singur cu un spray!
    Praf si pulbere in vant sa ajunga acest nenorocit de Domnul RADU si acest service plin de tzigani spurcati si jegosi, impreuna cu toata shleahta lui de service si de mecanici!
    Nu mergeti la acest service, pentru ca veti regreta amarnic acest lucru, si va spun cat se poate de sincer!
    NU MERGETI LA ACEST SERVICE !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am beneficiat de amabilitatea Dlui Radu care de fiecare data s-a straduit sa dreaga ceea ce angajatii in special cei de la mecanica mai mullt au stricat.Nu au habar cum se face o geometrie iar daca e vorba sa schimbe repere mai mari trebuie sa mergeti la un alt service sa repare ce au stricat ei.

      Ștergere
    2. Daca si Radu este ...AMABIL, inseamna ca PAPA este cel mai NECREDINCIOS om de pe planeta asta.SICTIR, nu mai tineti partea celor mai mari HOTI din domeniu si celui mai NENOROCIT service din BUCURESTI. Oare stii cate reclamatii au avut la OPC??? Oare stiti cata SPAGA au dat cei doi PATRONI, celor de la OPC sau de la RAR(vecinii lor)???

      Ștergere
  14. cel mai de cacat service din toata tara,am dus masina la revizie,am avut incredere si am lasato acolo,ma suna sa imi zica ca trebuie sa schimb placutele de frana pe fata ca sunt uzate,bujiile ca dau erori,am zis ok,dupa 2 zile am plecat cu masina la munte,in brasov dimineata nu a mai pornit,am o astra g 1.7cdti,sun la un service din bv care trimite la masina o platforma,imi iau masina pe platforma si ma duc cu soferul la service,cei de la serviceul din brasov miau zis ca trebuie sa schimb bujiile,pai cum ca au 2 zile zic io,si le zic de reparatia facuta la danluc,se ridica masina pe elevator si se pare ca placutele de frana aveau uzura de 90 la suta,am innebunit,la o verificare a filtrului de ulei am costatat ca avea atentieeeee rugina pe el,era filtrul neschimbatttttt,am facut acolo revizia,placutele si bujiile cu 8 milioane inclusiv factura,la danluc am platit 11 millioane,fara factura,ma intorc la ei si le zic sa imi dea banii inapoi.si stiti ce mi-au zis?ai factura??

    RăspundețiȘtergere
  15. 2017.. evitati serviceul danluca.. tot de domnul.. Radu.. am dat si eu.. amabil la inceput.. mi a promis ca imi face masina cu cele mai bune piese aftermarket.. dar nu a fost decat o mare teapa.. pe langa faptul ca mi au carpit masina.. mi-au si gazat-o geamuri .. oglinzi.. chederele vopsite.. daca totusi ajungeti acolo.. va sfatuiesc sa incercati sa stati de vb cu cei care se vor ocupa de masina dvs.. ve-ti vedea ce fel de oameni lucreaza acolo..

    RăspundețiȘtergere
  16. e varza, mi-am scos masina jegoasa in interior cu o vopsea care greu s-a mai luat + ca un kkt de bandou negru de pe usi mi l-au desprins cu surubelnita ca la tara, si nu l-au mai lipit bine. nu m-as mai duce!

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt de acord cu cei care spun ca sunt niște nepricepuți, slab pregătiți și vreau sa m-a opresc aici. Nu mergeți in acest așa-zis service.

    RăspundețiȘtergere
  18. Recomand sa-i evitati pe cat posibil. Nu sunt de incredere, neseriosi, mincinosi si jepcari. Mi-au dat oferta de pret dubla fata de pretul pietei pt o piesa. Aceeasi piesa, acelasi producator, pret la jumate pe autokarma, epiesa etc. In rest, cum se lucreaza... dumnezeu cu mila. Batjocura totala. Patronii sunt niste cocalari odiosi, nu le umflati buzunarele ca nu merita!

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua.Citind recenziile de mai sus..evident ca..incepi sa crezi tot ce se scrie...asa am facut si eu...insa printr-o intamplare nefericita am ajuns fara voia mea la Danluc Service,unde,va spun cu mana pe inima ca nimic din ce scrie mai sus NU este adevarat.Nu vreau sa scriu un eseu acum...vreau sa fiu cat mai scurt...SERIOSI,PROFESIONISTI,CAPABILI,RAPIZI.....si inca odata va rog sa ma credeti pe cuvant ca nu cunosteam pe nimeni la acest service.Multumesc inca odata d-lui Radu si echipei sale!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua. La inceput, super ok...la prima masina! La a doua care le-am dus-o, la o eroare in bordul masinii, mi-au schimbat o piesa - 700 lei, eroarea a aparut din nou dupa resetare; au vrut sa schimbe alta piesa...si tot asa pana schimbam poate toata masina. Cand am cerut piesa veche, nu o mai aveau...o daduse la gunoi si nu au mai gasit-o!

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu am fost sa-mi facă o verificare și mă luase cu vrajeala sa le las masina acolo sI o rezolva ei.Neseriosi

    RăspundețiȘtergere
  22. Cel mai neserios service posibil. cu siguranta a 2a oara nu va mai ajunge masina mea acolo. nu o recomand nimanui. nici pentru vopsit nici pentru mecanica. mi-a spus ca trebuie schimbata sonda lamda... vrajeala. nu avea nimic. dadea eroarea asta de la o alta problema dar daca nu stim sa citim .... in fine... nu e de dus masina acolo. nu stiu de ce e algomerat mereu. posibil au putini angajati sau vin masini pentru prima data acolo. NU DUCETI MASINA ACOLO!

    RăspundețiȘtergere
  23. Subscriu la lista celor nemultumiti. Am schimbat nenumarate piese insa nu am remediat defectul pana ce nu m-amm dus la alt service unde au identificat din prima piesa defecta. Experienta la Danluc service m-a costat cca 800 lei fara sa remediez problema pentru care m-am dus initial.

    RăspundețiȘtergere
  24. Varză! Decât sa duci mașina la ăștia, mai bine la o grădiniță de copii. După două luni se exfoliază vopseaua, farurile montate aiurea, iar geometria dereglat.
    În concluzie... o adunătură de escroci.

    RăspundețiȘtergere
  25. Danluc Auto din calea Grivitei este un service auto de foarte proasta calitate, atat ca pregatire profesionala, cat si ca atitudine fata de client, ma refer in primul rand la functionarul de la receptie.
    Am venit la acest service deoarece atunci cand treceam peste anumite denivelari, auzeam niste zgomote ca niste mici pocnituri sub masina, gandindu-ma ca este vreo bucse sau pivot uzat. Timp de doua saptamani, in trei randuri consecutive, mi-au schimbat mai multe piese, dar zgomotele nu au disparut, masina fiind la fel ca inainte, desi am platit piesele si manopera solicitata de service. A patra oara m-au anuntat ca masina este gata, ca au mai schimbat doua bucse. Ajungand in service, nu mi-am vazut masina in curtea service-ului. Am intrebat unde este masina mea si mi s-a spus ca trebuie mai intai sa platesc ultima manopera si piesele respective …Am platit inca o diferenta de 140 lei, apoi tipul de la receptie m-a condus pe o alee laturalnica in spatele service-lui unde era ASCUNSA masina mea. La inceput, mi s-a parut suspect, dar nu am inteles motivul. Nici nu am parcurs cativa metri cu masina ca au reaparut zgomotele de sub masina, deci era la fel ca la inceput, adica inainte sa vin la service.
    Pentru ultima reparatie, functionarul de la receptie nu mi-a mai dat factura si garantie la ultima lucrare.
    Mi-am zis ca daca in patru randuri nu au reusit sa gaseasca un defect minor, schimband multe piese si adunandu-se si manopera considerabila, nici in viitor nu vor reusi si nu merita sa mai incerc la ei, fiindca platesc bani degeaba si nu rezolv nimic.
    DE GARANTIE CE SA MAI VORBIM…
    Dar asta nu este totul, acum incepe adevarata drama …
    Cand am deschis portbagajul sa sa verific daca mai exista obiectele pe care le-am lasat, am observat ca partea inferioara a portbagajului este infundata, prin lovitura puternica din exterior catre interior iar cheia tubulara de 19 cu care se desfac rotile este deformata si murdara de ulei desi era noua nouta.
    Deoarece era vineri seara, ora 18.30 se terminase programul am revenit la service luni dimineata sa cer socoteala pentru calitatea proasta a reparatiilor, care par a fi inexistente si pentru celelalte stricaciuni. Functionarul de la receptie mi-a spus ca va face o ancheta …
    1) In urma anchetei, mi s-a spus ca intradevar cheia de roti a fost folosita in cadrul service-ului la masina mea deoarece suruburile de la roti erau foarte stranse si nu au putut fi desfacute cu sculele pneumatice pentru desfacut roti din cadrul service-ului …Puteti sa credeti o asemenea prostie ? Eu nu.
    2) Referitor la zgomotele de sub masina nu au avut ce sa comenteze, fiind o situatie clara …
    3) Mi-au promis ca imi vor repara gratis si partea inferioara a portbagajului ca sa nu mai fac reclamatii si sa apelez la protectia consumatorului.
    In prima clipa m-am bucurat, am zis ca desi sunt foarte prosti meseriasi, macar au un pic de bunavointa …
    Nici acesta nu ar fi cel mai rau aspect de pana acum.
    Tot in urma anchetei, spun ei, partea inferioara a portbagajului a fost indoit in urma tractarii la sufa a unei masini grele, iar cheia masinii mele a disparut din rastelul cu chei al service-ului doua zile, neputand sa remedieze alte defectiuni din acest motiv.
    Rezulta ca cineva din cadrul acestui service a tractat o masina grea folosindu-se de masina mea, fara acordul meu sau al conducerii acestui service.
    In concluzie daca tineti catusi de putin la masina personala …
    FUGITI DE LA ACEST SERVICE, SALVATI-VA MASINA …


    RăspundețiȘtergere